Tenis
SPORTOVI
Tenis
teniska senzacija

Anonimus koji je izbacio Đokovića: "Ne vjerujem da sam ga pobijedio, još imam njegov poster u sobi"

Poraz Novaka Đokovića od Luce Nardija šokirao je teniski svijet, ali i samog Talijana.

Nardi i Đoković (Foto: Profimedia)

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković šokantno je izgubio u 3. kolu Indian Wellsa od 123. igrača svijeta, Talijana Luce Nardija 6:4, 3:6, 6:3.

Da stvar za Noleta bude gora, Nardi je jedva prošao do glavnog turnira. Naime, plasirao se kao "sretni gubitnik" po ispadanju u kvalifikacijama. Kad je shvatio što je učinio, Nardi je bacio reket i uhvatio se za glavu.

Novak Đoković u svađi sa sucem VIDEO Đoković poludio nakon bizarnog poteza pa se posvađao sa sucem: Ovo ga je posve zbunilo divider

Uzbuđenje i nevjerica nisu prestali ni kad je uhvatio mikrofon neposredno po završetku meča.

"Još ne vjerujem, imam njegov poster u sobi, a sad sam ga pobijedio. On je legenda, moj uzor. Do danas me nitko nije poznavao, a sad sam ga pobijedio. Nadam se da je publika uživala. Jako sam zadovoljan", sipao je oduševljeni Nardi.

Novak Đoković Novak Đoković upisao šokantan poraz: Ovo mu se u karijeri dosad nije dogodilo divider

Đoković vjerojatno ne pamti svoj posljednji poraz od niže rangiranog igrača, za taj podatak morali su se namučiti i najpedantniji teniski statističari i povjesničari. Dogodilo se to 2018. godine, kad ga je tad 140. tenisač ATP ljestvice Martin Klizan pobijedio na zemljanoj podlozi.

Nardiju se sad otvara ždrijeb, ali svejedno ima tešku zadaću jer ga već u sljedećem kolu očekuje Tommy Paul, 17. igrač svijeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider