Tenis
SPORTOVI
Tenis
ČILIĆ I DALJE 24.

Veliki pad Martić i Ćorić na teniskoj ljestvici: Borna je čak ispao iz najboljih 100

Izašle su nove WTA i ATP ljestvice najboljih na svijetu. Čilić i Konjuh najbolji u Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolje rangirana hrvatska tenisačica Ana Konjuh napredovala je za jednu poziciju i zauzima 51. mjesto na danas objavljenoj WTA listi.

Petra Martić pala je za čak 25 pozicija i sada je 86. na svijetu, dok je Donna Vekić popravila svoj plasman za dvije pozicije i zauzima 110. mjesto na WTA listi. Jana Fett je 229., a Tereza Mrdeža 234.

Kada je riječ o prvih deset na svijetu, i dalje je uvjerljivo prva Australka Ashley Barty, a slijede je Bjeloruskinja Arina Sabalenka i Čehinja Barbora Krejčikova. Paula Badosa iz Španjolske i Čehinja Karolina Plišková zamijenile su mjesta i nalaze se na četvrtom, odnosno petom mjestu, dok je Grkinja Maria Sakkari šesta tenisačica svijeta nakon što je napredovala s dvije pozicije.

gol expired Smrznuo mu se penis na Zimskim olimpijskim igrama, opisao je kako ga je odmrznuo divider

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je 24. igrač svijeta na najnovijoj ATP ljestvici objavljenoj u ponedjeljak.

Ozlijeđeni Borna Ćorić izgubio je čak 38 pozicija i sada je 126. igrač svijeta, dok su Nino Serdarušić i Borna Gojo napredovali. Serdarušić se popeo osam pozicija na 231. mjesto, a Gojo za 14 mjesta na 236. poziciju.

gol expired Ulaznice za utakmicu Dinamo – Sevilla rasprodane za sve tribine osim jedne divider

Srpski tenisač Novak Đoković i 361. tjedan zaredom drži prvo mjesto ATP liste i tako je nastavio podizati vlastiti rekord po broju tjedana provedenih na vrhu svjetskog tenisa. Nakon što su mu izbrisani bodovi s prošlogodišnjeg Australian Opena, Đoković ima 8.875 bodova, samo 440 bodova više od drugoplasiranog Rusa Danila Medvjedeva.

VIDEO Povratak Borne Ćorića:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider