Tenis
SPORTOVI
Tenis
sunarodnjak u 1. kolu

Još nema odluke o Đokoviću: Australci odgodili ždrijeb sat vremena, ali su mu ipak izvukli suparnika na startu turnira

Scot Morrison poslije današnjeg sastanka kabineta vlade rekao je kako Hawke još nije odlučio što će s Novakom Đokovićem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi australski mediji izvijestili su kako bi australski ministar Alex Hawke ovog četvrtka mogao objaviti svoju odluku o deportaciji Novaka Đokovića i konačno zaključiti priču o njegovoj vizi, ali australski The Age sad javlja kako će svijet još malo morati zadržati dah.

Priča o današnjoj odluci zakotrljala se vjerojatno kad su organizatori objavili kako će ždrijeb Australian Opena malo kasniti, činilo se kako će Hawke objaviti što je odlučio s Novakom i zatim s njim ili bez njega sat vremena kasnije nastaviti, međutim ždrijeb je počeo u 6:30 po hrvatskom vremenu.

gol expired Pokrenuta još jedna istraga protiv Novaka Đokovića, španjolsku policiju muči jedna stvar divider

Novinare je također zbunilo što se ždrijeb odvija u četvrtak poslijepodne po lokalnom vremenu, a ne uvečer kako bi se izašlo u susret nositeljima televizijskih prava.

Baš u to vrijeme premijer Scott Morrison se obratio naciji iz Canbere i potvrdio kako ministar Alex Hawke još razmišlja što učiniti, iako su mnogi očekivali kako će Australci poslije tog sastanka kabineta objaviti odluku.

gol expired Australski novinar plasirao senzacionalnu vijest: Novak Đoković će noćas biti deportiran? divider

"Ministar Hawke još nije odlučio, to je njegova posljednja izjava u vezi s tim i na to ću se referirati. Ova odluka je njegovo osobno pravo i više je neću komentirati", diplomatski je ispalio Morrison.

Nešto kasnije izvor The Agea u saveznoj vladi potvrdio je kako Hawke u četvrtak poslijepodne sigurno neće ništa odlučiti te da ćemo odluku morati još malo pričekati, barem do petka...

U međuvremenu je ždrijeb na Australian Openu nastavljen, a Đoković je na kraju završio u ždrijebu i na startu turnira izvukao sunarodnjaka Miomira Kecmanovića.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider