Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević danas u svijetu tenisa ima opet bitnu ulogu. Radi kao povremeni trener Novaka Đokovića te s njim ima odličan odnos. U intervjuu za britanski Telegraph osvrnuo se na medijima uvijek zanimljive napade Australca Nicka Kyrgiosa na prvog tenisača svijeta.

Kontroverzni tenisač posljednjih se mjeseci nekoliko puta obrušio na Đokovića, a Ivanišević mu je poručio da mora pokazati više poštovanja prema svjetskom broju jedan.

''To je loše. Novak nije ništa učinio loše prema njemu. Puno priča o njemu, a samo on zna zašto. Trebao bi gledati sebe jer on bi trebao biti među petoricom najboljih na svijetu. On može osvojiti Grand Slam, ali s takvim ponašanjem to se neće dogoditi. Ako se promijeni, bit će to velika stvar za njega i svjetski tenis'', rekao je Goran.

Podsjetimo, Kyrgios mjesecima optužuje Đokovića da ima ''bolesnu želju da bude obožavan''. Australac tvrdi da srpski tenisač želi biti kao Federer, a jednom je prilikom potrgao majicu s Đokovićevim likom koju mu je jedan navijač dao da mu potpiše.

Đoković se pak nakon odmora i rehabilitacije u Srbiji oglasio ohrabrujućim vijestima za njegove navijače. Čini se da je ozljeda stvar prošlosti i vraća se na ATP turniru u Tokiju.