Tenis
SPORTOVI
Tenis
životinjski svijet na wta touru

Kao u horor-filmu Alfreda Hitchcocka: Pogledajte najezdu galebova i insekata zbog kojih je prekinut teniski meč

WTA susret između Brengle i Andreescu prekidan je u nekoliko navrata zbog najezde ptica i insekata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paralelno sa završnicom Australian Opena igra se još jedan WTA turnir u Melbourne Parku, ali na vanjskim terenima. Na njemu nastupaju igračice koje su ispale u prvom tjednu Grand Slam turnira, a među njima su se našle Madison Brengle i Bianca Andreescu.

Njihov meč bio je prekidan u nekoliko navrata zbog najezde galebova, a u konačnici i insekata koji su se sjatili na teren. Galebovi su bili veći problem, a u jednom trenutku ih je iznad njihova terena bilo 30-ak.

gol expired Odgođen najveći derbi hrvatskog nogometa, otkriveno koliko zaraženih igrača ima Hajduk divider

Sve je započelo s odgodom početka meča jer je na terenu bilo previše izmeta koji su galebovi ispustili prilikom svog oblijetanja terena. Nakon što je teren bio očišćen, jato ptica i dalje je nadlijetalo teren te se povremeno pokoji galeb spustio dolje i prošetao unutar granica igrališta.

Nakon nekoliko prekida Madison Brengle izgubila je živce i krenula reketom zamahnuti prema galebu koji je letio blizu nje, no odustale je od tog pokušaja. Andreescu je prilikom jednog servisa zamalo pogodila galeba lopticom, no srećom po njega izbjegao je vrlo vjerojatnu smrt...

Povrh svega, u jednom su trenutku crni insekti počeli dolaziti na teren, nakon čega je poznati teniski novinar Ben Rothenberg napisao:

"Ovaj bi se meč trebao prenositi na kanalu Animal Planet."

U konačnici je meč ipak završen pobjedom Kanađanke Andreescu 2:1 u setovima.

gol expired Kloppu odbrojeni dani u Liverpoolu? Osvojio Ligu prvaka i Premierligu, a sada je prvi kandidat za otkaz u Engleskoj divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider