Tenis
SPORTOVI
Tenis
"marine, uskoro ćeš ih osvajati"

Federer nahvalio Čilića pa zaplakao: "Hvala vam! Bez vas ovo ne bi bilo moguće"

Roger Federer imao je samo lijepe riječi hvale za našeg Marina Čilića, koji ga je odveo u peti set finala Australian Opena.

Marin Čilić i Roger Federer (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Roger Federer održao je još jedan pobjednički govor nakon osvajanja Grand Slam titule. Kao i mnogi prethodni, pobjednički govor nakon osvajanja 20. Grand Slam titule bio je poseban. Federer je skinuo kapu našem Marinu Čiliću, te po završetku govora briznuo u plač.

"Ovo je nevjerojatno. Bio je ovo dugačak dan. Cijeli sam dan razmišljao o meču i drago mi je da je sada gotovo. San se nastavlja. Nakon onoga što sam doživio lani ovo je nevjerojatno", rekao je i pustio suzu.

"Želim čestitati Marinu i reći da nastavi raditi to što radi i vjerujem da će uskoro osvajati naslove. Rekao sam lani da se nadam da ćemo se vidjeti i iduće godine. I evo nas", rekao je legendarni Švicarac.

Hoće li ovo biti najbolja godina Marina Čilića, trećeg tenisača na ATP ljestvici?

"Hvala vam Australijo što me uvijek lijepo primite. Kao što je Marin rekao, posebni se i čudesni", nahvalio je Australce i izavao gromoglasne ovacije, koje su se samo pojačale po završetku iduće rečenice.

"Svi vi fanovi koji ste sada na tribinama. Nevjerojatni ste. Tjerate me da svaki dan treniram i dajem sve od sebe. Bez vas ovo ne bi bilo moguće. Hvala vam", rekao je Roger i briznuo u plač.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider