Tenis
SPORTOVI
Tenis
"marine, uskoro ćeš ih osvajati"

Federer nahvalio Čilića pa zaplakao: "Hvala vam! Bez vas ovo ne bi bilo moguće"

Roger Federer imao je samo lijepe riječi hvale za našeg Marina Čilića, koji ga je odveo u peti set finala Australian Opena.

Marin Čilić i Roger Federer (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Roger Federer održao je još jedan pobjednički govor nakon osvajanja Grand Slam titule. Kao i mnogi prethodni, pobjednički govor nakon osvajanja 20. Grand Slam titule bio je poseban. Federer je skinuo kapu našem Marinu Čiliću, te po završetku govora briznuo u plač.

"Ovo je nevjerojatno. Bio je ovo dugačak dan. Cijeli sam dan razmišljao o meču i drago mi je da je sada gotovo. San se nastavlja. Nakon onoga što sam doživio lani ovo je nevjerojatno", rekao je i pustio suzu.

"Želim čestitati Marinu i reći da nastavi raditi to što radi i vjerujem da će uskoro osvajati naslove. Rekao sam lani da se nadam da ćemo se vidjeti i iduće godine. I evo nas", rekao je legendarni Švicarac.

Hoće li ovo biti najbolja godina Marina Čilića, trećeg tenisača na ATP ljestvici?

Ukupno glasova:

"Hvala vam Australijo što me uvijek lijepo primite. Kao što je Marin rekao, posebni se i čudesni", nahvalio je Australce i izavao gromoglasne ovacije, koje su se samo pojačale po završetku iduće rečenice.

"Svi vi fanovi koji ste sada na tribinama. Nevjerojatni ste. Tjerate me da svaki dan treniram i dajem sve od sebe. Bez vas ovo ne bi bilo moguće. Hvala vam", rekao je Roger i briznuo u plač.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider