Tenis
SPORTOVI
Tenis
spustili mu rampu

Novaku Đokoviću zabranili ulazak u SAD, može mu pomoći jedino Joe Biden

Kako stvari sada stoje, Novak Đoković neće moći igrati na američkoj turneji.

Đoković i Ivanišević (Foto: Afp)

Kako u subotu pišu američki mediji, prvi tenisač s ATP ljestvice, Srbin Novak Đoković, neće moći nastupati na skorašnjim turnirima u Indian Wellsu i Miamiju.

Zbog toga što nije obavio cijepljenje na koronavirus, Đoković je morao dostaviti pripadajuću dokumentaciju i napisati molbu kako bi dobio posebnu dozvolu za ulazak u Sjedinjene Američke Države. No čini se da je Đokovićeva molba odbijena, a potvrdio je to i senator Floride Rick Scott.

Dejan Lovren VIDEO Lovren progovorio o odnosu s Novakom Đokovićem: Otkrio da ima jednu veliku želju divider

"Dobili smo informaciju kako je odbijen zahtjev Đokovića za ulazak u našu državu, no vjerujemo da se takva odluka još može promijeniti", poručio je Scott.

Mogao bi je promijeniti američki predsjednik Joe Biden, ali ako je on ne promijeni i ne odobri Noletu ulazak, neće moći zaigrati na američkoj turneji.

Dok bi nedolazak na turnire u Indian Wellsu i Miamiju, koji se održavaju tijekom ožujka, Đoković nekako i pregrmio, mnogo mu je važniji potencijalni nastup na US Openu, Grand Slam turniru u New Yorku, koji se održava od 28. kolovoza do 10. rujna. Dotad je ipak ostalo puno više vremena i može se promijeniti trenutačno negativna situacija za tenisača, koji je, kao i Rafael Nadal, dosad osvojio 22 Grand Slam naslova tijekom karijere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider