Tenis
SPORTOVI
Tenis
PET DANA DO AUSTRALIAN OPENA

Đoković zbog ozljede morao napustiti trening u Melbourneu

Novak Đoković prekinuo je trening s Danilom Medvedovom zbog ozljede zadnje lože.

Novak Đoković (Foto: Afp)

Još pet dana preostalo je do početka Australian Opena, turnira koji je Novak Đoković prošle godine zbog nadaleko poznatih razloga propustio, a prije toga ga je devet puta osvojio. Uključujući tri godine u nizu, prije nego prošle godine nije dobio priliku braniti ga.

Lov na desetu titulu

Isto tako, Đoković ima namjeru postati drugi tenisač u povijesti koji je jedan Grand Slam osvajao deset ili više puta. Zbog toga mu je ovaj turnir jako bitan. Uostalom, to je razlog zbog kojeg se toliko borio da mu se prošle godine dopusti nastup.

Upravo su zato njegovi navijači ostali zabrinuti nakon vijesti da je Đoković danas napustio trening, gdje je sparirao s Danilom Medvedevom.

Odmah su se pojavili strahovi da će ovog puta ozljeda zaustaviti njegov uspon na tron, no vrlo se brzo javio sam Novak, koji je izjavom za Melbourne News smirio svoje navijače.

"U pitanju je tetiva s kojom sam imao problema i prošlog tjedna u Adelaideu. Samo sam osjetio kako vuče i nisam htio dalje riskirati. Odigrao sam set i ispričao se Medvedevu, a on je imao razumijevanja. Želim izbjeći bilo kakve strahove pred Australian Open", rekao je.

Ipak, sam spomen ozljede nije dobra vijest, posebno ako znamo kako neki tenisači zbog njih tijekom mečeva rade pauze kakve gledateljima nisu nimalo drage. 

Nadamo se kako će Novak do prvog nastupa ipak riješiti svoje probleme te da ćemo moći nesmetano uživati u onome što najbolje radi, njegovu igranju tenisa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider