Tenis
SPORTOVI
Tenis
SVE SE URUŠAVA

Đoković hitno operiran, saznao je nove loše vijesti

Nakon što je napustio pariški Grand Slam, najbolji tenisač svijeta podvrgnuo se operaciji, a zbog oporavka će propustiti i drugi veliki turnir.

Novak Đoković (Foto: Afp)

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković operirao je koljeno u srijedu i trebat će mu puna tri tjedna za oporavak, piše Gazzeta dello Sport.

Novak Đoković odlučio se podvrgnuti operaciji meniskusa desnog koljena, koji je ozlijedio u meču osmine finala Roland Garrosa protiv Argentinca Francisca Cerundola.

Operacija je obavljena jutros u klinici u Parizu. Ako ne dođe do komplikacija, srpski tenisač već bi danas trebao moći ustati iz kreveta s pomoću štaka.

Novak Đoković Novak Đoković (Foto: Afp)

Zbog ozljede je Đoković bio prisiljen odustati od četvrtfinalnog meča Roland Garrosa protiv Norvežanina Caspera Ruuda i trebat će mu puna tri tjedna oporavka, što bi ga trebalo spriječiti u nastupu na Wimbledonu (1. - 14. srpnja).

Ivica Kostelić Sinovi Ivice Kostelića zapeli za jedan sport: "Uživam ih gledati dok treniraju" divider

No to bi značilo da će se oporaviti za nastup na Olimpijskim igrama, gdje cilja na olimpijsko zlato, koje je jedino što mu nedostaje u njegovoj kolekciji trofeja.

Upravo zbog toga se i odlučio na ovu operaciju, da za ono što je nazvao jednim od najvećih turnira u životu bude potpuno spreman.

Turnir u Parizu počinje 27. srpnja i trajat će osam dana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider