Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Tako je, idemooooo!

Napokon: Modrić došao na pripreme Vatrenih za Euro 2024. i odmah poslao motivirajuću poruku suigračma!

Luka Modrić je nakon osvojene šeste Lige prvaka stigao na pripreme hrvatske nogometne reprezentacije.

Svi igrači, stručni stožer i ostatak delegacije Vatrenih napokon je dočekao dolazak Luke Modrića na pripreme hrvatske nogometne reprezentacije za skorašnje Europsko prvenstvo.

Prije negoli je red došao na suigrače, Luku je u predvorju hotela dočekao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, prenosi službena stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

Na zajedničkom ručku priređena mu je dobrodošlica uz neizostavnu tortu, ukrašenu motivima Lige prvaka.

"U ime predsjednika, izbornika i svih nas ovdje prisutnih, ali i cijele hrvatske nogometne obitelji izražavam ti moje duboko poštovanje i čestitam na još jednom veličanstvenom uspjehu. Svi mi smo jako ponosni što si naš", rekla je u uvodu team menadžerica Iva Olivari i prepustila riječ Luki Modriću:

“Hvala svima na čestitkama, ali i ja svima čestitam na fenomenalnim sezonama, ali to je sad iza nas. Treba gledati na ono što nas čeka, a to je Europsko prvenstvo. Moramo pokazati zajedništvo što nas je uvijek krasilo, pogotovo na velikim natjecanjima. Moramo biti kao obitelj, kao što smo bili i do sada, dati maksimum, vjerovati jer imamo kvalitetu, a u tom slučaju možemo napraviti velike stvari", istaknuo je kapetan Vatrenih.

Modrić će sigurno imati određenu minutažu u subotu na utakmici Portugal - Hrvatska koja će za obje reprezentacije biti generalna proba uoči Europskog prvenstva. Zadnju riječ po tom pitanju imat će izbornik Zlatko Dalić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider