Tenis
SPORTOVI
Tenis
Roland Garros

Đoković bez izgubljenog seta prošao u četvrtfinale, publika ga opet dočekala na ''nož''

Novak Đoković plasirao se u četvrfinale Roland Garrosa.

Galerija Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković

Srpski tenisač Novak Đoković lako se plasirao u četvrtfinale Roland Garrosa nakon 6:3, 6:2, 6:2 pobjede protiv Peruanca Juana Pabla Varillasa.

Navijači Kristiansanda Nezamislive scene u našem susjedstvu: 20 tisuća ljudi na utakmicama ženskog rukometa divider

Sva tri meča na ovogodišnjem Roland Garrosu Varillas je dobio u pet setova, a dva puta je spašavao 0:2 u setovima. Protiv trećeg nositelja Peruanac ipak nije imao šanse te je od početka do kraja tek skupljao gemove.

Đoković je u trećem kolu doživio negodovanje navijača nakon što je zatražio intervenciju liječnika, a danas je opet imao toplo-hladni odnos s publikom.

Hamilton, Verstappen i Russell Verstappen nastavio dominaciju u Barceloni, Hamilton i Russell došli do postolja divider


Bilo je zviždanja i negodovanja, Novak nije pokazivao emocije sve do trećeg seta kada se odlučio malo poigrati s publikom. Nakon osvojene duge izmjene, Novak se okrenuo prema publici i stavio ruku iza uha pozivavši navijače da budu glasniji.

Novak Đoković Novak Đoković (Foto: Afp)

Dio navijača je aplaudirao potezu Đokovića, ali velika većina nastavila je sa žešćim zvižducima. Đoković potez navijača ispratio s osmijehom, ali svakako mu ne prija odnos s navijačima u francuskoj prijestolnici.

Navijačica Leeds Uniteda Kad vidite što je Leeds United napravio ove sezone, bit će vam jasno zašto su ispali divider

U četvrtfinalu će Đoković igrati protiv ruskog tenisača Karen Hačanova koji je ''osvetio'' sunarodnjaka Rubljova te je pobijedio Talijana Lorenza Sonega 1:6, 6:4, 7:6(7), 6:1. Kolo ranije Sonego je iznenađujuće s turnira izbacio Rubljova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider