Tenis
SPORTOVI
Tenis
koronaskandal

Čilić se oglasio nakon turnira u Zadru i testiranja: "Važno je da svi pomognemo"

Hrvatski tenisač prošao je bez zaraze na turniru u Zadru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim Grigora Dimitrova još su trojica sudionika Adria Toura pozitivna na koronavirus. Među njima su hrvatski tenisač Borna Ćorić i dva trenera.

Marin Čilić nije među zaraženima, ali ipak se će se povući u samoizolaciju. Hrvatski tenisač oglasio se priopćenjem za medije.

"Nakon sinoćnjeg razvoja događaja u Zadru i prekida Adria Toura, želim vas obavijestiti da sam u najkraćem mogućem roku napravio test na COVID-19 i da je moj nalaz negativan.

gol expired Viktor Troicki pozitivan na koronavirus: Povukao se s turnira divider

Iako nemam nikakve simptome koji se povezuju uz koronavirus i vjerujem da svi oni koji su posljednjih dana bili sa mnom u kontaktu nemaju razloga za brigu, otići ću u samoizolaciju 14 dana, jer unatoč negativnom rezultatu testa važno je da svi pomognemo smanjiti mogućnost širenja eventualne zaraze. Sve upute vezane za samoizolaciju poštovat ću u potpunosti te ću pažljivo pratiti razvoj situacije. Bude li ikakvih promjena, pravovremeno ću sve obavještavati.

Još jednom hvala svima na podršci i upitima o mom i zdravlju moje obitelji. Svima vam želim da ostanete zdravi!"

Osim Dimitrova i Ćorića, pozitivni su kondicijski trener Novaka Đokovića Marko Paniki i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova. Rezultat Đokovićeva testa očekuje se tijekom dana.

Državni tajnik za sport o teniskom turniru u Zadru

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider