Tenis
SPORTOVI
Tenis
delpo nije mogao

Borna Ćorić u četvrtfinalu Masters 1000 turnira u Šangaju!

Borna Ćorić plasirao se u četvrtfinale Masters 1000 serije u Šangaju, nakon što mu je po izgubljenom prvom setu meč predao Juan Martin Del Potro.

Borna Ćorić slavi poen (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira iz serije Masters 1000 u Šangaju nakon što mu je Argentinac Juan Martin Del Potro predao susret 3. kola zbog ozljede koljena po završetku prvoga seta kojega je Ćorić dobio sa 7-5.

Dvoboj Ćorića i Del Potra bio je vrlo izjednačen sve do 10. gema kada se Argentinac poskliznuo i nezgodno pao na svoje desno koljeno što mu je gotovo u potpunosti onemogućilo kretanje. Del Potro je pokušao nastaviti susret, 11. gem igran na njegov servis trajao je 8:49 minuta, prije no što je Ćorić uspio ostvariti "break".

U pauzi koja je uslijedila Del Potru je ukazivana pomoć te mu je desno koljeno bilo jako bandažirano, no u gemu koji je uslijedio vidjelo se kako se i dalje ne može kretati pa je po izgubljenom prvom setu odlučio predati.

Ćorić će u četvrtfinalu u petak igrati protiv Australca Matthewa Ebdena koji je u 3. kolu svladao Nijemcc Petera Gojowczyka sa 6-2, 6-3.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider