Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pričaju na hrvatskom

Bernard Tomic zadovoljan hrvatskim trenerom

Australski tenisač Bernard Tomic potvrdio je da je zadovoljan početnom suradnjom s hrvatskim trenerom Velimirom Zovkom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, 21-godišnji tenisač hrvatskog porijekla prije nekoliko je dana angažirao Zovka kako bi radio s njim i bio s njim na turnirima. Razlog je suspenzija njegova oca Johna koji najmanje do svibnja ima zabranu ulaska na sva natjecanja pod okriljem ATP-a zbog fizičkog napada na bivšeg sinovog sparing-partnera Thomasa Droueta.

Kao jedan od motiva za suradnju sa Zovkom Tomic je naveo i mogućnost lakše komunikacije budući da se mogu sporazumijevati na hrvatskom jeziku.

''Zovko je prošli tjedan doputovao u Australiju. Počeo je stvarati dobru vezu s mojim tatom i ostatkom ekipe. I dalje mi je važno da tata bude uz mene, on me je podigao i puno smo vremena proveli zajedno. Teško mi je pustiti ga, on zna što je najbolje za mene i moj tenis'', rekao je 51. igrač svijeta za australske medije.

Priznao je pritom i da mora sazrjeti i promijeniti ponašanje.

'Trudim se najviše što mogu. Ponekad krenem krivim putem što nije lijepo vidjeti. Moram postati malo mudriji i razmišljati zrelije. ''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider