Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pogledajte snimku

Tomić usred meča popljuvao organizatore Australian Opena: "Nitko nas ne testira, kladimo se u večeru - dobit ću koronu"

Okrenuo se sutkinji usred meča i okladio se s njom u večeru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok cijeli teniski i sportski svijet zanima razvoj kontroverze s Novakom Đokovićem, australski tenisač Bernard Tomić pobrinuo se za svoj povratak u središte skandala.

Tomić je inače poznat kao vrlo kontroverzan tenisač, a poslije svog poraza od Romana Safiulina 6:1, 6:4 u kvalifikacijama za Australian Open, dodao je još jedan ispad u svoj životopis.

gol expired Murray stao na Đokovićevu stranu pa promijenio ploču? "Sviđa mi se što će igrati, ali mora još dati neke odgovore" divider

Poslije jedne duže razmjene sjeo je na klupu i sutkinji se požalio na loše uvjete koji vladaju u Melbourne Parku kad je riječ o kontroliranju širenja zaraze.

"Pazite, sigurno ću u sljedeća tri dana dobiti pozitivan test na koronu, kažem vam. Častim vas večerom, ako ne budem pozitivan uskoro, u suprotnom vi plaćate večeru", povikao je Tomić pa se požalio na propuste organizatora…

"Ovdje nikoga ne testiraju, ne mogu vjerovati. Igrači mogu doći na teren kad obave brze testove u sobama. Nema službenog PCR testiranja“, rekao je kontroverzni tenisač.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider