Tenis
SPORTOVI
Tenis
Raste broj slučajeva

Australian Open ograničio popunjenost tribina na 50 posto zbog velikog broja zaraženih u Melbourneu

Maske za lice također će biti obavezne za sve posjetitelje, osim prilikom konzumacije hrane i pić

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Popunjenost tribina na Australian Openu bit će ograničena na 50 posto kapaciteta po ažuriranim epidemiološkim mjerama protiv širenja covida-19, objavila je vlada države Victorije u četvrtak, dok se vlasti bore s porastom slučajeva zaraze u Melbourneu.

Maske za lice također će biti obavezne za sve posjetitelje, osim prilikom konzumacije hrane i pića, te je dopuštena jedna osoba na dva četvorna metra u zatvorenim ugostiteljskim objektima, stoji u priopćenju vlade.

gol expired Izvukli Đokovića, a još nije sigurno da će igrati: Evo što će biti sa ždrijebom deportiraju li ga divider

"Ova ažuriranja mjera za Australian Open značit će da se navijači, igrači i radna snaga mogu radovati sjajnom događaju koji je epidemiološki siguran", rekla je v.d. ministrice sporta Victoria Jaala Pulford u priopćenju.

Victoria, koja je domaćin Grand Slama u glavnom gradu države Melbourneu, prijavila je u četvrtak 37.169 novih slučajeva covida-19 i 25 smrtnih slučajeva.

gol expired Još nema odluke o Đokoviću: Australci odgodili ždrijeb sat vremena, ali su mu ipak izvukli suparnika na startu turnira divider

Broj slučajeva neznatno je manji u odnosu na srijedu, kada je evidentirano 40.127 slučajeva zaraze.

Priprema za Australian Open, koji počinje u ponedjeljak, zasjenjena je neizvjesnostima oko sudjelovanja vodećeg tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića.

gol expired Pokrenuta još jedna istraga protiv Novaka Đokovića, španjolsku policiju muči jedna stvar divider

Đokovića su australske granične vlasti zadržale nekoliko dana prije nego što je pušten u ponedjeljak nakon što mu je prihvaćena žalbu na odluku o odbijanju vize na Saveznom okružnom sudu Australije.

Vlada Viktorije navodi da vrijede sve kupljene ulaznice za Grand Slam, što implicira da njihova prodaja za uobičajeno popunjene tribine nije dosegla 50 posto kapaciteta ni za jedanu meč.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider