Tenis
SPORTOVI
Tenis
sretniji i spretniji

Borna Ćorić nakon velike borbe u četvrtfinalu Rio de Janeira: Bez break-lopte u dva uzastopna seta

Borna Ćorić plasirao se u četvrtfinale Rio de Janeira nakon što je u velikoj borbi slavio protiv domaćeg igrača Thiaga Wilda Seybotha.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u četvrtak u četvrtfinale teniskog ATP turnira u Rio de Janeiru, gdje je u drugom kolu sa 6:3, 1:6, 7:6 (5) svladao Brazilca Thiaga Wilda poslije dva sata i 21 minutu igre.

U prvom setu Ćorić je u dva navrata oduzimao servis suparniku te je na servisu za osvajanje seta izvukao 0:40. U drugoj dionici Ćorić je zadržao svoj servis za 1:1, a potom je dva puta uzastopno gubio početni udarac i izgubio drugi set sa 6:1.

gol expired Zabranjeno sučeljavanje Wildera i Furyja nakon vaganja: "To nije u interesu našeg sporta" divider

U trećem setu Ćorić je spasio nove četiri break-lopte i nekako odveo set do tie-breaka, koji je otvorio s 4:0 i činilo se da će lagano do pobjede. Međutim, ponovno je gubio svoja dva servisa i Brazilac stiže do 4:4.

Ključni gubitak servisa dogodio se kod 5:4, kada je Ćorić osigurao dvije meč-lopte te iskoristio drugu na svom servisu.

Ovo je bio prvi međusobni ogled između Ćorića, 32. na ATP ljestvici, i Brazilca Wilda, 206. tenisača svijeta. Prolaz u polufinale hrvatski će tenisač tražiti protiv Talijana Lorenza Sonega, 52. na ljestvici, s kojim do sada također nije igrao.

gol expired Bizarna reakcija igrača Ajaxa: Brutalno ismijavao suparnika, upitao ga hoće li i zaplakati divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider