Tenis
SPORTOVI
Tenis
Bravo Mate!

ATP Masters: Zamjene Pavić i Marach svladali braću Bryan

Splićanin Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach pobijedili su američke blizance Boba i Mikea Bryana sa 6-4, 6-4 u posljednjem kolu skupine "Woodbridge / Woodforde" te im smanjili izglede za plasman u polufinale londonskog ATP 'mastersa' osam najboljih svjetskih parova.

Oliver Marach i Mate Pavić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Pavić i Marach su ušli u turnir kao zamjena za Ivana Dodiga i Marcela Granollersa, a pobjeda im je donijela 200 ATP bodova i dodatnih 36.000 dolara, koliko su zaradili već time što su došli u London prihvatili status zamjenskog para.

Poraz u dva seta doveo je braću Bryan u poziciju da u potpunosti ovise o ishodu posljednjeg dvoboja u skupini, u kojem će morati navijati za najbolji svjetski par Brazilca Marcela Mela i Poljaka Lukasza Kubota, jer ih samo njihova pobjeda nad britansko-brazilskom kombinacijom Jamie Murray - Bruno Soares može odvesti u polufinale. Tada bi Kubot i Melo osvojili prvo mjesto, a braća Bryan bili drugi, zbog pobjede nad Murrayjem i Soaresom u međusobnom dvoboju. U suprotnom, Murray i Soares će pobjedom osvojiti prvo mjesto, a Kubot i Melo će biti drugi.

Od 15 sati, za posljednje preostalo mjesto u polufinalu pojedinaca borit će se Austrijanac Dominic Thiem i Belgijac David Goffin. Pobjednik tog dvoboja osvojit će drugo mjesto u skupini "Pete Sampras" i u polufinalu će igrati protiv Švicarca Rogera Federera. Drugi polufinalni par čine Bugarin Grigor Dimitrov i Amerikanac Jack Sock.

ATP 'masters', skupina "Woodbridge / Woodforde" - 3. kolo

MATE PAVIĆ / Oliver Marach (HRV-Aut) - Bob Bryan / Mike Bryan (SAD/5) 6-4, 6-4
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider