Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nema razloga za depresiju'

Altintop: Vjerovali smo u četvrtfinale i nadamo se dobrom ždrijebu

Trener Schalkea Jens Keller okrivio je blijedu igru svoje momčadi u prvom poluvremenu za ispadanje u osmini finala nogometne Lige prvaka od Galatasarayja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 1-1 u Istanbulu Schalke je u Gelsenkirchenu i poveo s 1-0, ali je potom primio dva gola već do poluvremena, te na kraju izgubio 3-2.

>> Ludnica u Gelsenkirchenu: Galatasaray preokretom izbacio Schalke!

"Nemam objašnjenja za ovo prvo poluvrijeme. Igrali smo kao i posljednjih tjedana, bez potrebne agresivnosti, a svi su pružili nekih 10% manje od onoga koliko je potrebno. Nismo bili dovoljno usredotočeni i davali smo im previše prostora. U drugom smo se dijelu postavili puno bolje, ali su oni igrali s dijamantom u sredini i iznenadili nas. Drugo smo poluvrijeme bili puno bolji, a ne smijemo ni zaboraviti koje igrače nismo imali na raspolaganju. Nema razloga za depresiju sada", komentirao je Keller.

S druge je strane strijelac Galatasarayjevog gola za 1-1, Hamit Altintop, komentirao:

"Odigrali smo četiri različita poluvremena protiv Schalkea. U prva dva nismo napravili što smo htjeli, ali 1-1 u prvoj utakmici nije bio loš rezultat. Osobno sam vjerovao u četvrtfinale i nadam se dobrom ždrijebu u petak. Nikad nisam bio redoviti strijelac, ali puno važnija stvar od mog gola je naš plasman u četvrtfinale." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider