Tenis
SPORTOVI
Tenis
odluka o broju 1

Federer i Đoković u istoj skupini ATP Finalsa, Nadal dolazi, ali nije siguran da će igrati

Novak Đoković i Roger Federer izvučeni su u istu skupinu na ATP Finalsu u Londonu.

Roger Federer i Novak Đoković (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U Londonu je održan ždrijeb završnog ATP Finalsa na kojem će nastupiti osam najboljih tenisača u 2019. godini. Podijeljeni su u dvije skupine po četiri, a ždrijeb je htio da se u istoj nađu Novak Đoković i Roger Federer.  Njih dvojica smješteni su u skupinu Bjorn Borg, zajedno s još Dominicom Thiemom i Matteom Berrettinijem.

U skupini Andre Agassi izvučeni su prvi tenisač svijeta Rafael Nadal, čiji je nastup upitan zbog ozljede trbušnog zida, Danil Medvjedev, Stefanos Tsitsipas i branitelj naslova Alexander Zverev.

Danny Roberts (GOL.hr) Robertsov brutalni nokaut najbolji dio UFC spektakla u Moskvi: Rusi protiv ostatka svijeta 3:3! divider

Turnir započinje u nedjelju 10. studenog i završava tjedan dana kasnije velikim finalom u londonskoj O2 Areni.

Novak Đoković imat će priliku vratiti broj 1 na ATP ljestvici u svoje vlasništvo, a za to će mu trebati bolji bodovni učinak od Nadala i to za 650 poena, koliko trenutno Španjolac ima prednost na ATP ljestvici.

Danny Roberts (GOL.hr) Robertsov brutalni nokaut najbolji dio UFC spektakla u Moskvi: Rusi protiv ostatka svijeta 3:3! divider

Za svaku pobjedu u skupini igrači će zaraditi po 200 bodova, za prolaz u finale dodatnih 400, a za osvajanje naslova još 500. Sveukupno neporaženi igrač može zaraditi maksimalno 1500 bodova.

Ždrijeb ATP Finalsa

Grupa Andre Agassi: Rafael Nadal, Danil Medvjedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev

Grupa Bjorn Borg: Novak Đoković, Roger Federer, Dominic Thiem, Matteo Berrettini

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider