Tenis
SPORTOVI
Tenis
Imao 11, a iskoristio...

I Ćorić ispao na startu Cincinnatija: Katastrofalna realizacija break-lopti

Ćorića je poraza od 21-godišnjeg Opelke koštala loša realizacija break-lopti.

Borna Ćorić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira tenisača iz serije Masters 1000 u Cincinnatiju, bolji od njega bio je Amerikanac Reilly Opelka sa 4:6, 6:3, 7:5.

Dvoboj Ćorića i Opelke bio je prekinut rano jutros kod vodstva našeg igrača od 4:3 u trećem setu uz servis Amerikanca.

U nastavku u utorak oba su igrača držala svoj početni udarac do 5:5, onda je Ćorić pokleknuo, a Opelka je potom uspio svojim servisom okončati dvoboj u svoju korist.

Ćorića je poraza od 21-godišnjeg Opelke koštala loša realizacija break-lopti, tijekom čitavog dvoboja realizirao je samo jednu od 11 prilika za oduzimanje servisa suparniku, dok je Opelka iskoristio dvije od svojih sedam prilika.

Tako su se dva najbolja hrvatska navijača oprostila se od toga turnira na samom startu. Podsjećamo, Marin Čilić izgubio je od Moldavca Radua Albota (ATP-39.) s 4:6, 6:7 (6).

Mlada zvijezda Formule 1 odmara se u Hrvatskoj: Možete li prepoznati na kojoj je lokaciji? Lando Norris na odmoru u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Lando Norris na odmoru u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Lando Norris na odmoru u Hrvatskoj (Foto: Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider