Tenis
SPORTOVI
Tenis
ima 42 i troje djece

FOTO Bivša najljepša sportašica i najguglanije ime svijeta još je ljepotica, možete li je prepoznati?

Ana Kurnikova danas ima 42 godine i majka je troje djece, ali i dalje je ljepotica.

Galerija Ana Kurnikova Ana Kurnikova Ana Kurnikova +2 Ana Kurnikova

Lijepa ruska tenisačica Ana Kurnikova nekoć je slovila za najljepšu sportašicu svijeta, njezina duga plava kosa i vitko tijelo toliko su izluđivali muškarce da se tenis u doba dok je ona igrala po popularnosti mjerio s nogometom.

Naprotiv, bila je toliko popularna da je svojedobno bila najguglanije ime na svijetu. Danas ima 42 godine i majka je troje djece, stoga je razumljivo da se rijetko pojavljuje u javnosti.

Marija Šarapova Slavna tenisačica otkrila dugo čuvanu tajnu: "Oca nisam mogla pogledati u oči" divider

Njezina zadnja dostupna agencijska fotografija datira s kraja prošle godine. Uhvaćena je na jednom koncertu, a fanovi koji su je prepoznali dobili su fotografiju. Primjećujete, još je ljepotica.

Nažalost, po tom je licu dugo bila prepoznatljivija nego po svom tenisu, iako je u singlu dogurala do osmog mjesta na svijetu a da nikad nije osvojila nijedan turnir.

Marija Šarapova FOTO Nekad jedna od najljepših tenisačica svijeta danas je neprepoznatljiva divider

Zato je u dublu bila jako dobra, a u paru s tadašnjom najboljom tenisačicom na touru, Martinom Hingis, bila je povremeno prva na WTA ljestvici parova i osvojila je nekoliko Grand Slam naslova.

Karijeru je morala prekinuti zbog problema s leđima, a desetak godina po završetku igračke karijere početkom milenija radila je kao televizijska ličnost u SAD-u. Danas je majka troje djece koje ima s partnerom Enriqueom Iglesiasom i živi u Miamiju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider