Tenis
SPORTOVI
Tenis
"zlostavljao me tijekom cijele veze"

Ne jenjava veliki skandal oko njemačke zvijezde: "Udario me u glavu. Nisam znala što da radim"

Bivša djevojka Olja Šaripova iznijela je nove optužbe na račun bivšeg dečka, sedmog tenisača svijeta Alexandera Zvereva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Olja Šaripova otkrila je nove detalje iz bizarne veze koju je imala sa sedmim tenisačem svijeta Alexanderom Zverevom, kojeg je usprkos fizičkog zlostavljanju, kako sama tvrdi, jako voljela. 

Šaripova je prije nekoliko dana otkrila da ju je tijekom lanjskog US Opena Zverev gušio jastukom, te da joj nije dao da napusti hotelsku sobu. 

Zverev je te optužbe negirao i putem Instagrama rekao da njegova bivša djevojka samo traži medijsku pažnju. To je očito natjeralo Šaripovu da još malo doda ulja na vatru oko njemačke zvijezde, pa je izašla s novim detaljima iz njihove veze. 

gol expired Kandidati za novog trenera i sportskog direktora Hajduka: Bivši Vatreni vraća se na Poljud!? divider

"Prošle godine nakon Laver Cupa me udario u glavu. Nisam znala što napraviti. Zlostavljao me i psihički kroz cijelu našu vezu. Govorio mi je da sam nitko i ništa. Da on zarađuje novac i da je popularan i bogat", rekla je u razgovoru za njemački Bild. 

Osim toga prošlog je tjedna još jedna njegova bivša djevojka njemačka manekenka Brenda Paeta (27) otkrila kako je trudna s njegovim djetetom, ali i da ne želi čuti za njega.

"Trudna sam 20 tjedana i čekam Alexanderovo dijete, s kim sam imala različite poglede na život, zbog čega smo se i rastali. Ali, ne dolazi u obzir da to dijete odgajamo zajedno," kazala je Brenda za njemački Bild.

gol expired Hrvatski penal postao hit u Europi: ''Ovo će podijeliti svijet nogometa“ divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider