Tenis
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Tenis
Skupa pogreška

Španjolac zbog bizarnog kiksa izgubio meč u Wimbledonu: Napravio rijetko viđenu glupost na meč-loptu

Alejandro Davidovich zauvijek će pamtiti kako je izgubio svoj maraton u pet setova od Jirija Veselyja na Wimbledonu.

Alejandro Davidovich (Foto: Afp)

Rijetko viđen i okrutan poraz doživio je Alejandro Davidovich nakon velike borbe s Jirijem Veselyjem na Wimbledonu (6:3, 5:7, 6:7, 6:3 i 7:6). Poslije petosatnog maratona morao je stisnuti ruku svojem suparniku zbog vlastite gluposti.

Vesely je osigurao meč-loptu, a nesretni Davidovich, nervozan zbog promašaja u prijašnjem poenu, iz očaja je napucao lopticu na tribine. Na njegovu žalost, imao je otprije sudačku opomenu, a ovaj drugi prijestup po pravilima značio je kazneni bod. Nije mogao doći u gorem trenutku za Davidovicha jer ga je zaradio na meč-loptu i ostao kratkih rukava.

Nikola Mektić i Mate Pavić Mektić i Pavić uvjerljivo krenuli u obranu titule, Vekić ispala na prvoj stepenici divider

Osjećaj je užasan kad ovako izgubite

"Pogriješio sam, priznajem. To je blaga mentalna retardacija koju imam otprije. Iz ovakvih pogrešaka naučiš. Potrudit ću se da mi se više ne dogodi ubuduće. Borili smo se tri i pol sata i kad ovako izgubite, osjećaj je užasan. No, na kraju sam zadovoljan svojim nastupom kroz meč, ali ne i time kako sam reagirao na meč-loptu“, nasmijao se na vlastitu tragediju Davidovich.

Davidovich je prvu opomenu od suca Carlosa Ramosa dobio zbog neprimjerenog rječnika, a drugu i isključujuću pogrešku napravio je na meč-loptu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider