Tenis
SPORTOVI
Tenis
Napet meč

Adria Tour: Rubljov bolji od Čilića

Ruski tenisač Andrej Rubljov (ATP - 14.) svladao je Marina Čilića sa 4-3 (5), 2-4, 4-1 u posljednjem dvoboju 1. kola zadarskog turnira iz serije Adria Tour...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruski tenisač Andrej Rubljov (ATP - 14.) svladao je Marina Čilića sa 4-3 (5), 2-4, 4-1 u posljednjem dvoboju 1. kola zadarskog turnira iz serije Adria Tour, koji se odigrava na terenima teniskog centra na Višnjiku.

U dvoboju s podosta vrlo dobrih poteza Rus je bolje počeo i osvojio prvi set u 'tie-breaku'. Čilić se vratio u meč nizom od četiri osvojena gema koji su mu donijeli drugi set i 'break' na početku trećeg. Međutim, Rubljov je uzvratio istom mjerom i sa četiri uzastopna gema došao do pobjede.

U večernjem dijelu programa Rubljov će igrati protiv Srbina Danila Petrovića, koji je u prvom iznenađenju turnira svladao Nijemca Alexandera Zvereva sa 4-3 (2), 4-3 (1), dok će Čilić zaigrati protiv trenutačno sedmog tenisača svijeta i samo ga pobjeda može zadržati u borbi za prvo mjesto u skupini koje donosi nastup u nedjeljnom finalu.

U skupini Đoković, Borna Ćorić je svladao Grigora Dimitrova sa 4-1, 4-1, a najbolji tenisač svijeta sa 4-3 (3), 4-1 bio bolji od sunarodnjaka Peđe Krstina.

U poslastici večernjeg dijela programa u Zadru Ćorić će protiv Đokovića igrati dvoboj koji će vjerojatno odrediti sudionika finala iz te skupine.

Skupina Đoković - 1. kolo:

Borna Ćorić (Hrv) - Grigor Dimitrov (Bug) 4-1, 4-1

Novak Đoković (Srb) - Peđa Krstin (Srb) 4-3 (3), 4-1

Skupina Zverev - 1. kolo:

Andrej Rubljov (Rus) - Marin Čilić (Hrv) 4-3 (5), 2-4, 4-1

Danilo Petrović (Srb) - Alexander Zverev (Njem) 4-3 (2), 4-3 (1)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider