Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
TROFEJNI ZLATKO

VIDEO Zlatko Dalić najavio velike vijesti: "Sve ću napraviti da se to dogodi"

Zlatko Dalić je dočekan u svom Varaždinu nakon bronce.

Nakon velikog dočeka hrvatskim nogometašima tijekom nedjelje u Zagrebu, dan kasnije su organizirani i dočeci u Splitu, Varaždinu i Zadru za neke od nositelja brončane medalje na svjetskom nogometnom prvenstvu.

Tako je lijep doček priređen i Zlatku Daliću, trofejnom hrvatskom izborniku.

Dalića je u Varaždinu dočekalo nekoliko tisuća građana, a on im je obećao veliku stvar, dovodi reprezentaciju u rujnu u Varaždin u sklopu Lige nacija. Nakon dočeka govorio je za Dnevnik Nove TV.

''Zaista lijepa slika, puno mladih ljudi, veselja i emocija. Ovo ja želim od Hrvatske, ovo je moja Hrvatska, puna sreće i domoljublja, ovako moramo živjeti. Puno djece u dresovima, reprezentacija je opet sve ujedinila.

gol expired Tisuće Varaždinaca dočekale Dalića: "Nitko mi ne može zabraniti da kažem 'hvala braniteljima', bez njih ne bi bilo ni nas" divider

Ovi igrači imaju nešto posebno, talent i glad, imaju Modrića, Perišića, Lovrena, Vidu i Brozovića. Da nema starijih ne bi ništa napravili, zasluga igrača, oni su pokazali kako se treba boriti. Igrali smo ovaj turnir na rezultat i donio nam je medalju'', rekao je Dalić pa nastavio:

''Sva puta sam im se naklonio, nakon Maroka, od ekonoma do doktora. Na kraju sam se naklonio i igračima, 35 dana smo bili zajedno, nitko nije zakasnio ni minutu na sastanak, to pokazuje kakvu su žrtvu dali za Hrvatsku'', dodao je Dalić i istaknuo da ima jaku puno motivacije za dalje.

Vlado Boban Reporter Dnevnika Nove TV posljednji se put javio iz Dohe: "Hrvatska opet pokvarila planove velesilama" divider

''A da nemam motiv za zlatom ja ne bi ovo radio i ne bi bio izvornik. Kada čovjek ovo doživi, onda imaš samo jedan motiv, hrvatska mladost živi za ovo, reprezentacija je ogledalo i primjer svega kako treba raditi. Ovi naši igrači moraju biti uzor mladima'', rekao je Dalić pa komentirao moguću utakmicu Vatrenih u rujnu u Varaždinu.

''Gledajte, mi igramo po cijeloj Hrvatskoj, napravit ćemo sve da Varaždin dobije službenu utakmicu u devetom mjesecu u kvalifikacijama za Euro. To bi bila nagrada za sve.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider