Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
MA SVE ON MOŽE

Reporter Dnevnika Nove TV u zadnji čas uskočio kao animator hrvatskih navijača i na kraju tješio japanskoga kolegu

Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban uskočio je u ponedjeljak kao animator navijača na utakmici protiv Japana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentativci Hrvatske sinoć su poslije drame od 120 minuta svladali Japan i plasirali se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru. Igrači nacionalne momčadi koji to još nisu iskusili ispunili su time svoj profesionalni san, a sličnu priču proživio je i reporter Dnevnika Nove TV, Vlado Boban.

On, naime, nije zaigrao za Vatrene, ali je odradio nešto najbliže tome u novinarskom poslu i dobio priliku odraditi utakmicu kao animator hrvatskih navijača na stadionu Al-Wakrah. Razlog? Kolega Frano Ridjan, koji je originalno trebao odraditi gažu, zapeo je putem i okrenuo je broj pouzdanog Bobana.

gol expired Moguća postava Hrvatske za Brazil: Vatreni trebaju hitrinu, evo koje poteze Dalić može povući divider

"Morao se vratiti u Hrvatsku zbog Supertalenta i zbog problema s letovima nije se mogao vratiti na vrijeme u Katar. Nazvao me i pitao me mogu li uskočiti kao animator naših navijača i pristao sam to odraditi za starog kolegu s fakulteta", započeo je Vlado Boban za gol.hr.

Trčali s penala na javljanje uživo, tješili Japance...

"Nije bilo lako jer smo imali gomilu posla za Dnevnik Nove TV. Morali smo trčati s tih penala na javljanje uživo, ali smo nekako uspjeli. Uglavnom, to su sve veliki profesionalci iz biznisa zabave na velikim natjecanjima. Katie sa SkySportsa bila je voditeljica i doista je zadovoljstvo bilo surađivati s tim ljudima jer su majstori svoga posla. Svaka sekunda šoua je propisana, kažu ti doslovno - pričaj toliko i toliko na engleskom, toliko i toliko na hrvatskom..." priča nam.

Boban s navijačima poslije utakmice:

"Sve smo brzo pohvatali i bilo je to lijepo iskustvo. Žao mi je što nije bilo više naših navijača, bili su u manjini u odnosu na Japance, pa su se možda malo slabije čuli. Japanski kolega rasplakao se nakon utakmice pa smo ga malo utješili, svega je bilo", podvukao je.

Vlado o atmosferi poslije Japana:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider