Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Čudan incident

Brazilska zvijezda trpi žestoke kritike brazilske javnosti zbog onog što je jela za večeru

Vinicius trpi žestoke kritike brazilske javnosti zbog odlaska u restoran tijekom Svjetskog prvenstva.

Neymar i Vinicius (Foto: Afp)

Vinicius, zvijezda brazilske nogometne reprezentacije, najavio je četvrtfinalni dvoboj Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske u Katru.

Pred mnogobrojnim novinarima sipao je komplimente na račun Vatrenih, a posebno je pohvalio našeg kapetana Luku Modrića. S njim dijeli svlačionicu u Real Madridu, ali i odlično surađuje na terenu.

Tijekom konferencije Vinicius se osvrnuo i na incident kojim se posljednjih dana zabavljala brazilska nogometna javnost.

Napadač madridskog sastava iskoristio je slobodno vrijeme tijekom turnira i otišao na večeru u restoran svjetski poznatog kuhara, Salt Baea, u kojem je probao odrezak sa zlatom.

Vinicius VIDEO Nepozvani gost prekinuo konferenciju brazilske zvijezde, novinari ostali u čudu divider

"Vjerujem da u slobodno vrijeme mogu raditi što god poželim. Kad god sam slobodan, pokušavam se odmoriti koliko je god to moguće, biti sa svojom obitelji, prijateljima, raditi ono što je najbolje za mene. 

Ne vjerujem da bi nam trebali govoriti što smijemo ili ne smijemo raditi, ali to mogu tražiti od nas na terenu", zaključio je Vinicius, koji je u društvu Ronalda i nekolicine suigrača otišao na večeru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider