Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Nevjerojatna scena

VIDEO Nepozvani gost prekinuo konferenciju brazilske zvijezde, novinari ostali u čudu

Vinicus je najavio utakmicu Hrvatske i Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Galerija Mačka na konferenciji Mačka na konferenciji Mačka na konferenciji Vinicius

Pred nogometašima Hrvatske je četvrtfinalni dvoboj Svjetskog prvenstva protiv Brazila, a nogometni spektakl najavila je velika zvijezda brazilskog sastava, Vinicius.

Nogometaš Real Madrida nahvalio je svojeg suigrača, mentora, ali i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luku Modrića.

"Teško je igrati protiv igrača takve kvalitete, puno sam naučio od njega. Doživljavam ga kao uzora. Da netko s 37 godina igra na visokoj razini, to je rijetko.

Vlado Boban VIDEO Očekuje se invazija Brazilaca, a evo koliko Hrvata stiže na utakmicu u Katar divider

Zbog igrača poput njega godine koje nekad nisu bile normalne postale su normalne za nogometaše. Sretan sam što ću igrati protiv njega, neka bolji pobijedi", kazao je Brazilac pa s puno poštovanja pričao o Vatrenima:

"Pokazalo se da nema favorita na ovom Svjetskom prvenstvu, a Hrvatska je na prošlom prvenstvu stigla do finala. Igrati protiv Hrvatske, koja ima Modrića, neće biti lako, ali imamo jasan cilj. Pobijediti i doći do polufinala.

Sedmero braće Brazilaca u Dohi Kako obični Brazilci vide Vatrene: "Svjetska ste sila, Argentina nije bolja od Hrvatske, a Messija ćemo cak“ divider

Hrvatska ima temelj momčadi s prošlog svjetskog prvenstva, moramo se pripremiti za Modrića i čitavu momčad. Oni igraju za velike klubove, dat će sve od sebe da nas pobijede."

Za kraj, rekao je da ne zna u kakvom će sastavu Vatreni izaći na teren:

"Ne znam, ako budu otvorenije igrali, bit će puno bolje za gledatelje, ali svatko ima svoju strategiju. Svaka strategija ima dobre i loše strane, a mi se moramo prilagoditi i odigrati najbolje što možemo", zaključio je.

gol expired VIDEO Englez najavio ispadanje Vatrenih pa dočekao Lovrenov poziv: "Brate, znaš da to nisam mislio" divider

Inače, u jednom je trenutku mačka prekinula konferenciju brazilske zvijezde i Viniciusa nasmijala do suza. Nažalost, glasnogovornik brazilske reprezentacije primio je mačku za vrat i bacio je na pod, što se baš i nije svidjelo novinarima.

Spomenuti trenutak s konferencije možete vidjeti OVDJE.
 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider