Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
TEMPERAMENTNA NACIJA

VIDEO Kakva proslava argentinskog komentatora: Čovjek se zamalo ugušio od euforije

Nije bilo lako argentinskom komentatoru gledati izvođenje posljednjeg kaznenog udarca protiv Francuske.

Reprezentativci Argentine (Foto: Afp)

Mi u Hrvatskoj jako dobro znamo kako je gledati izvođenje kaznenih udaraca na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Doživjeli smo to četiri puta u četiri i pol godine, što nije nitko dosad.

Ipak, nismo osjetili kako je to izvoditi ih u finalnoj utakmici, nakon dramatičnih 120 minuta koje su donijele šest pogodaka i gomilu emocija. Posebno ako ste nacija kojoj je prošlo nekoliko sjajnih generacija bez titule prvaka. Generacija koje su na natjecanja odlazile kao favoriti.

Kako reagirati na pogodak koji donosi svjetski naslov?

A što tek reći ako gledajući kaznene udarce morate komentirati utakmicu za cijelu naciju? Trebate li kontrolirati emocije?

Ako ste Argentinac, vjerojatno ne, jer oni bez svog temperamenta ne bi bili ono što jesu. To nam je potvrdila snimka komentatora koji je jednostavno eksplodirao nakon što je Gonzalo Montiel spremio posljednji kazneni udarac na utakmici.

Komentator se u euforiji počeo gušiti, i u svom vlastitom glasu i u suzama koje su neupitno nekontrolirano potekle po njegovu licu. Ne znamo je li se čak i suzdržavao, a obzirom na to da je u eteru, no to uistinu nije bitno.

Kakve su to emocije kod argentinskog komentatora izašle u eter, pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider