Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Uživo iz Dohe

VIDEO Izbornici na mukama: Ozljede kroje sastav Hrvatske i Maroka za veliki susret

Hrvatska i Maroko igraju utakmicu za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu.

Saša Lugonjić (Foto: Dnevnik Nove TV)

Reporter Saša Lugonjić javio se za Dnevnik Nove TV iz Dohe gdje je pratio trening Hrvatske i Maroka uoči utakmice za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu.

Trening hrvatske nogometne reprezentacije propustila su četvorica reprezentativca, a to su Josip Juranović, Marcelo Brozović, Nikola Vlašić, koji je ostao u hotelu zbog viroze i Dejan Lovren, koji je odvojeno trenirao u teretani.

Joško Gvardiol je bio na treningu, ali nije posve sigurno da će nastupiti protiv Maroka, kao ni Lovren. Oba stopera su upitan za sutrašnji dvoboj, a Šutalo i Erlić su prve zamjene za njih.

Što se tiče Juranovića i Brozovića, izgledno je da ih nećemo vidjeti u utakmici protiv Maroka jer su propustili drugi uzastopni trening Vatrenih. Moguće je da će Josip Stanišić upisati debitanske minute na Svjetskom prvenstvu, i to u susretu za treće mjesto.

Maroko, također, ima dosta problema s ozljedama, sigurno neće nastupiti njihov kapetan Saiss, koji je nakon 20 minuta igre napustio polufinalnu utakmicu protiv Francuske.

Na konferenciji marokanske nogometne reprezentacije bio je izbornik Regraui, koji je biranim riječima govorio o Luki Modriću i Hrvatskoj kao nogometnoj naciji. 

Što je sve rekao o sutrašnjem dvoboju možete vidjeti u videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider