Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Problemi kod Tricolora

VIDEO Virus poharao francuski tabor uoči finala SP-a: Radi se o devinoj gripi?

Francuska i Argentina igrat će finale Svjetskog prvenstva u Katru.

Ove nedjelje igra se finale Svjetskog prvenstvaizmeđu Francuske i Argentine.

Samo dva dana uoči velike utakmice Francuzi se nalaze u čudnoj situaciji. Aktualni prvaci za osvajanje svjetskog trona moraju svladati Argentinu, ali Lionel Messi nije njihov najveći problem.

Veliku glavobolju stvara im virus, zbog kojeg su standarni prvotimci, Upamecano i Rabiot propustili polufinale protiv Maroka, a sada je zahvatio još dva stopera, Varanea i Konatea koji su upitni za finale.

"Nismo u strahu, ne bojimo se virusa. Upamecano i Rabiot su imali glavobolju i problema s trbuhom, spremio sam im malo čaja s đumbirom i odmah im je bilo bolje", kazao je u šali Ousmane Dembele.

Raphael Varane Alarmantno stanje u francuskom taboru: Čak pet prvotimaca propustilo trening 48 sati prije finala! divider

Španjolski AS je napisao da Francuzi boluju od devine gripe, inačice koronavirusa od koje smrtno strada više od trećine zaraženih.No još uvijek nije stigla potvrda te informacije, a iz francuskog tabora sve se etiketira kao problem s virozom.

Argentinske navijače pak brine cijena ulaznica na crnom tržištu, tako da su od predstavnika Saveza tražili pomoć:

"Ne tražimo besplatne ulaznice, samo želimo platiti poštenu cijenu. No realnost je da ljudi na crnom tržištu prodaju karte za 5 tisuća dolara, što si većina ne može priuštiti", tvrde navijači.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider