Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Bit će promjena

Vatreni u problemima, Livaja uskače: Četvorica propustila trening, tri prvotimca imaju problema s ozljedama

Hrvatska reprezentacija odradila je posljednji trening u kampu u Dohi…

Vatreni su odradili posljednji trening u hrvatskom kampu u Dohi dan prije okršaja s Marokom za treće mjesto i brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu 2022.

Karta 1. Zračna luka - Buzin FOTO Policija objavila detalje velikog dočeka Vatrenih: Evo kojom će trasom prolaziti divider

Najvažnija je vijest da su čak četvorica propustila trening: Marcelo Brozović, Josip Juranović, Dejan Lovren i Nikola Vlašić.

Vlašić je ostao u hotelu jer ima virozu, a Brozović, Juranović i Lovren radili su u teretani.

Četvorica propustila trening

Prema službenim informacijama, sva četvorica su i dalje u kombinaciji za udarni sastav protiv Maroka, no jasno je da bi moglo doći do promjena.

Brozović i Juranović od ranije imaju problema, nisu trenirali ni jučer. Brozović ima problema s aduktorom, a Juranović s listom.
Lovren je također osjetio bolove, očito je da ima neke probleme, samo je pitanje o čemu se radi.

Darijo Srna o Siniši Mihajloviću Nogometni svijet oprašta se od Siniše Mihajlovića, među prvima se oglasio bivši kapetan Vatrenih divider

Izbornik Zlatko Dalić jasno i glasno je rekao da će protiv Maroka igrati samo sto posto spremni igrači. Juranović i napose Brozović ne doimaju se takvima, dok ćemo vidjeti što je s Lovrenom. Logično je zaključiti i to da se Vlašić dodatno udaljio od udarne postave. Viroza ipak ostavlja tragove.

Livaja u kombinaciji za centarfora

Ako se po jutru dan poznaje, u prvu postavu mogli bi uskočiti Josip Stanišić i Lovro Majer umjesto Juranovića i Brozovića, a ako Lovren ne bude spreman, prvi kandidati su Josip Šutalo i Martin Erlić.

Andrej Kramarić, Marko Livaja i Mario Pašalić glavni su kandidati za dva mjesta u napadačkoj liniji. Podrazumijeva se da će Ivan Perišić biti lijevo, a ako Livaja bude najistureniji napadač, vidjet ćemo hoće li desno ići Kramarić ili Pašalić.

Hrvatski reprezentativci Dalić osvježava postavu za Maroko: Dva prvotimca ispadaju, a možda i treći, evo tko ulazi divider

Nakon večerašnjeg treninga Vatreni se više ne vraćaju u kamp Al Ersal, to im je bio posljednji trening. U subotu ih očekuje utakmica s Marokom u 16 sati po hrvatskom vremenu, a već u nedjelju poslijepodne vraćaju se u Zagreb, gdje je u pripremi svečani doček

Na treningu su bili predsjednik HNS-a Marijan Kustić, direktor reprezentacije Stipe Pletikosa i Jurica Jurjević, voditelj odjela za prevenciju, sigurnost i integritet HNS-a. Jurjević je trenutačno najzaposleniji čovjek Saveza. Glavni je i odgovorni u organizaciji dočeka Vatrenih, već je odradio golemi posao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider