Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Pozlatile vam se riječi

Stipić i voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu odigrali Golmaniju: "Hrvatska prvak svijeta!"

Tomislav Stipić u specijalnom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu prognozirao je rasplet po skupinama i cijelu nokaut fazu Svjetskog prvenstva u Katru.

U posljednjem ovogodišnjem izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu, snimljenom uoči početka Svjetskog prvenstva u Katru, Tomislav Stipić je iznio svoje prognoze u popularnoj Golmaniji.

Gost specijalnog izdanja, uz sufliranje našeg voditeljskog terceta, ponudio je scenarij u kojem bi novi svjetski prvak postala - Hrvatska.

Vatreni bi u finalu pobijedi Argentinu, nakon što bi prethodno se u polufinalu osvetili Francuzima za onaj finalni poraz sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Prema Stipićevim prognozama, Hrvatska će biti pobjednik skupine F nakon čega će u osmini finala eliminirati drugoplasiranu reprezentaciju iz skupine E što bi trebala biti Njemačka. U četvrtfinalu će Hrvatska igrati protiv Urugvaja koji će prethodno izbaciti Brazil.

Što se tiče argentinskog puta do finala, njima je predvidio da će u osmini finala izbaciti Dansku, u četvrtfinalu Senegal te naposljetku u polufinalu Španjolsku.

Na sve ovo izrečeno u videu na vrhu članka, možemo samo dodati: potpisujemo od A do Ž.

Cijela epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu s Tomislavom Stipićem

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider