Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Nove kritike

Srpski mediji grme na Lovrena: "Ne srami se, ponosno veliča ustaštvo. Hoće li FIFA reagirati?"

Dejan Lovren je na udaru srpskih medija zbog poruke na Instagramu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren je glavna tema u hrvatskim, ali i regionalnim medijima. 

Nakon spektakularnog dočeka na kojem je više od 80 tisuća navijača dočekalo brončane Vatrene na središnjem zagrebačkom trgu, Lovren je završio u Brozovićevu kafiću u Velikoj Gorici.

Atmosfera je bila vesela, pjevalo se, skakalo, a srpskim medijima je zasmetalo što su hrvatski reprezentativci pjevali pjesmu Marka Perkovića Thompsona "Bojna Čavoglave".

Dejan Lovren Lovren žestoko odgovorio kritičarima: "Njima se zgadilo kad sam zapjevao pred cijelom Hrvatskom" divider

Vatreni su dobili veliki broj poruka podrška, a jedna od njih je stigla s Instagram stranice Prva hrvatska nogometna liga. U komentarima se javio i Lovren s porukom koja je ponovno razbjesnila srpske medije:

"'Šaka bijednih, jadnih i ljubomornih ljudi. Mrze sve što je hrvatsko. Ustvari, mrze sebe prvo. Nije mi jasno kako rade u RH? Njima se zgadilo sinoć kad sam zapjevao pred cijelom Hrvatskom Lijepa li si'', napisao je hrvatski stoper.

Dejan Lovren i Marcelo Brozović Srpski mediji divljaju zbog Lovrena i Brozovića: Na snimci vide i ono čega nije ni bilo divider

Uskoro se Kurir oglasio s riječima da se Lovren ne srami: "Ponosan je što je vrijeđao Srbe i što veliča ustaštvo".

Mondo.rs pak piše "Lovren se brani poslije ustaških pokliča: Šaka ljubomornih ljudi" i pita se hoće li FIFA reagirati i kazniti Lovrena i Brozovića zbog pjevanja Thompsonove pjesme:

"Vidjet ćemo hoće li FIFA reagirati u slučaju Lovrena i Brozovića i mogu li uopće reagirati jer se incident nije dogodio na utakmici", piše Mondo.

Marcelo Brozović i Dejan Lovren VIDEO Lovren završio u Brozovićevu kafiću, nastao je potpuni lom: Čulo se i ''Za dom spremni'' divider

Blic piše da je Lovren nastavio obračun te da je ispalio salvu uvreda: 

"Tijekom proslave osvajanja trećeg mjesta s Marcelom Brozovićem urlao je zlokobni poklič Za dom spremni i što je najgore, ne vidi ništa loše u tome", piše srpski portal.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider