Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na instagramu

Lovren žestoko odgovorio kritičarima: "Njima se zgadilo kad sam zapjevao pred cijelom Hrvatskom"

Dejan Lovren odlučio je odgovoriti kritičarima nakon što je zapjevao Thompsona.

Dejan Lovren (Foto: Afp)

Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u Katru osvojila broncu, a u nedjelju je Vatrenima priređen veliki doček u Zagrebu.

Nakon dočeka Vatreni su otišli na sve strane, a tako su broncu zajednički proslavili Marcelo Brozović i Dejan Lovren. Društvo se skupilo u Brozovićevu kafiću, atmosfera je bila vrlo vesela, a sve su pratili i srpski mediji, kojima je zasmetalo što su Brozović i Lovren pjevali Čavoglave, veliki hit Marka Perkovića Thompsona.

Dejan Lovren i Marcelo Brozović Srpski mediji divljaju zbog Lovrena i Brozovića: Na snimci vide i ono čega nije ni bilo divider

No Lovren i Brozović dobili su ogromnu podršku u Hrvatskoj, pa se tako na stranici ''Prva hrvatska liga'' na Instagramu pojavila jedna takva poruka, a Lovren je odlučio ostaviti komentar.

Marcelo Brozović i Dejan Lovren VIDEO Lovren završio u Brozovićevu kafiću, nastao je potpuni lom: Čulo se i ''Za dom spremni'' divider

''Šaka bijednih, jadnih i ljubomornih ljudi. Mrze sve što je hrvatsko. Ustvari, mrze sebe prvo. Nije mi jasno kako rade u RH? Njima se zgadilo sinoć kad sam zapjevao pred cijelom Hrvatskom Lijepa li si'', napisao je hrvatski stoper.

Dejan Lovren Dejan Lovren (Foto: Screenshot/Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider