Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
zašto?

Čudna odluka izbornika Francuske nakon Benzeme: Imaju najmanje igrača u Katru

Reprezentacija Francuske svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra u utorak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps rekao je da neće tražiti zamjenu za zvijezdu Karima Benzemu koji je zbog ozljede lijevog bedrenog mišića morao propustiti Svjetsko prvenstvo u Katru.

Francuska tako u obranu naslova svjetskog prvaka kreće brojčano oslabljena, ali Deschamps ima vremena do ponedjeljka za promjenu. Francuska u Katru ima 24 igrača, a sve ostale reprezentacije po 26.

gol expired Aleksandar Vučić prognozirao koliko daleko može Hrvatska: "Srbija je jača i pobijedit ćemo" divider

"Imamo jasne ciljeve, kvalitetnu momčad i pojedince koji znaju što se od njih očekuje. U to sam uvjeren", pojasnio je svoju odluku Deschamps.

On je i prije okupljanja reprezentacije za Svjetsko prvenstvo ostao bez veznjaka Paula Pogbe i N'Goloa Kantea, braniča Presnela Kimpembea i vratara Mikea Maignana. Posljednjih dana zbog ozljede je otpao i napadač Christopher Nkunku, a već ga je zamijenio Randal Kolo Muani (Eintracht).

gol expired Hrvatska zastava od 200 metara stiže u Katar! "Prijevoz me koštao više nego moja avionska karta" divider

Reprezentacija Francuske svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra u utorak, kada će odmjeriti snage s selekcijom Australije, a u skupini D još su Danska i Tunis.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider