Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
OGROMAN UDARAC

Sadio Mane otpao za nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru

Najgore moguće vijesti dobili su svi navijači i simpatizeri reprezentacije Senegala.

Sadio Mane (Foto: Afp)

Nogometna reprezentacija Senegala po mnogima je jedan od glavnih kandidata za ugodno iznenađenje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Prvak Afrike već neko vrijeme igra jako dobro pa to ne treba čuditi, a pomazio ih je na neki način i ždrijeb, kako po pitanju skupine u kojoj se nalaze, tako i po pitanju one s kojom se za osminu finala križaju. 

Nadali su se, ali nisu dočekali

No, sad su doživjeli veliki udarac kojim će sigurno pasti i njihove akcije. Iako su se svi nadali da će se oporaviti već do prvog susreta, Sadio Mane otpao je za cijelo prvenstvo. Ozljeda koju je doživio prije tjedan dana igrajući za Bayern je ipak ozbiljnija nego što se mislilo te je on prisiljen otputovati kući.

Mane ne samo da je najbolji nogometaš Senegala, nego je uz Mohameda Salaha sigurno i najbolji afrički nogometaš u ovom trenutku te je ovo svakako velik udarac.

Znamo koliko je Mane velik igrač, ali isto tako i sjajan čovjek pa je bez sumnje svim ljubiteljima nogometa ova vijest teško pala.

Senegal je prepun sjajnih nogometaša, no vidjet ćemo kako će ova loša vijest djelovati na njihov moral, posebno jer već u ponedjeljak igraju protiv Nizozemce, što je susret za koji mnogi smatraju da će pobjedniku donijeli najlakši mogući put do četvrtfinala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider