Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Samo bod protiv Kameruna

Ogromno razočarenje u redovima Srbije: "Frustriran sam. Ovo je bilo neprihvatljivo, amaterski"

Srbija i Kamerun odigrali su 3:3 u susretu 2. kola Svjetskog prvenstva u Katru.

Dragan Stojković (Foto: Afp)

Srbija je imala tri boda protiv Kameruna, kao na dlanu, ali onda su sve prosuli u samo dvije minute. Težak je to kiks za momčad Dragana Stojkovića, koja se na kraju morala zadovoljiti s bodom u susretu 2. kola Svjetskog prvenstva u Katru.

Pokušao je srpski izbornik pronaći riječi kojima bi objasnio kiks svoje momčadi:

"Osjećamo frustraciju zbog rezultata. Imati 3:1 na ovakvoj razini, a dopustili smo im da dođu do 3:3, to je frustrirajuće. Mislim da smo odlično reagirali poslije njihovog gola. Momčad se podignula, napravili smo nekoliko sjajnih šansi, a nakon trećeg gola visoko izlazimo, a onakav pokušaj zaleđa na ovakvoj razini, to se ne smije događati, to je amaterski. Koštalo nas je pobjede“, rekao je pa dodao:

"Njihova dva gola su pala na identičan način, to je neprihvatljivo. Nećemo se predati“.

Dušan Tadić Pomutnja kod susjeda nakon šokantne utakmice: Na 3:1 pričalo se o ''europskim Brazilcima'' divider

Ponvono je srpska nogometna reprezentacija imala problema s ozljedama, Dušan Vlahović je ostao na klupi jer nije 100 posto spreman, a Stojković je morao mijenjati Veljkovića i Pavlovića, dva braniča:

"Imali smo dvije prisilne zamjene na središnjim braničima. Ubaciti Luku Jovića je bilo preopasno, jer je Kamerun imao četiri igrača na našoj zadnjoj linii. Nismo bili pametni, dali smo tri gola, ali nismo bili pametni da ovo privedemo kraju u našu korist".

Srbija sada čeka dvoboj zadnjeg kola protiv Švicarske, a prije toga će budnim okom pratiti kako će završiti dvoboj Brazila i Švicarske.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider