Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Patrik Evrić

Patrice Evra iznenadio Marija Mandžukića komentarom na hrvatskom jeziku i oduševio naše navijače

Mario Mandžukić podijelio je fotografiju s Vedranom Ćorlukom poslije bronce na Svjetskom prvenstvu, a ubrzo mu se javio stari kolega Patrice Evra.

Mandžo i Evra (Foto: Afp)

Najsrčaniji bivši hrvatski reprezentativac, a sad najsrčaniji član Dalićeva stručnog stožera Mario Mandžukić poslije igračkog srebra iz Rusije okitio se trenerskom broncom na Svjetskom prvenstvu u Katru i podijelio je fotografiju s kolegom Vedranom Ćorlukom s medaljom oko vrata.

"Nedostaje samo još zlato", napisao je Mario Mandžukić uz objavu.

Jasno, ubrzo su stigle tisuće komentara na te dvije "legendarne glave", ali nijedan nije iskočio tako kao onaj bivšeg Mandžina suigrača iz doba kad je igrao u Juventusu Patricea Evre.

Mandžukić i Ćorluka Mandžukić i Ćorluka (Foto: Screenshot)

Legendarni francuski lijevi bek na hrvatskom je napisao:

"Tako sam ponosan na tebe, brate", napisao je Evra i začas skupio više od 1000 lajkova.

"Dvije medalje na svjetskom prvenstvu u četiri godine, kakvo postignuće. Talent, težak rad, karakter - ova reprezentacija ima sve. Tako sam ponosan", objavio je još sinoć Mandžukić.

Evra je inače uvijek bio dobri duh svlačionice gdje god da bi došao, a njegova otvorena priroda sjajno se nadopunjavala s Mandžukićevom povučenom, pa su se njih dvojica često dobro zafrkavali dok su zajedno igrali.

Mandžukić je u Juventusu bio od 2015. do 2019. godine, a Evra je stigao godinu ranije i otišao dvije godine prije. Mario se od hrvatske reprezentacije oprostio po završetku Svjetskog prvenstva u Rusiji, a na SP-u u Katru bio je dio stručnog stožera.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider