Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Asistirao za izjednačenje

Oršić: "Vjerovali smo da jedna akcija može sve preokrenuti, tako je i bilo"

Mislav Oršić zabio je u raspucavanju penala na utakmici Hrvatske i Brazila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mislav Oršić asistirao je Petkoviću za izjednačenje protiv Brazila, a onda sigurno pogodio s bijele točke za prolaz u polufinale Svjetskog prvenstva.

"Ne znam što bih rekao, opet smo prošli dalje. Samo se rezultat piše, cijelu utakmicu smo se borili. Oni koji su krenuli od prve minute dali su se u to, Brazil je imao puno šansi, ali Livaković je sve skidao. I mi smo osjećali da bi nešto mogli napraviti", rekao je Oršić pa objasnio akciju za izjednačujući pogodak:

Bila je neka polukontra, Vlašić mi je dodao, a vidio sam Petkovića u sredini. Samo mi je bilo važno da dam lijepu povratnu loptu Petkoviću, a on je to lijepo pospremio. To je bilo to", rekao je.

gol expired Dalić odveo Hrvatsku u novo polufinale: "Kada treba, kada je najvažnije, Hrvat uvijek uspije. Idemo do kraja!" divider

U hrvatskom taboru je sjajna atmosfera, a to se može vidjeti na svakom koraku:

"Nitko u reprezentaciji ne iskače iz nekakvih okvira, svi želimo napraviti ovdje rezultat. Pogotovo mi koji nismo bili u Rusiji", a za kraj je rekao:

"Svi smo imali istu misao nakon pogotka Neymara, da možemo sve okrenuti. Da jedna akcija može sve preokrenuti i tako je bilo", zaključio je za HRT.

Što može Hrvatska sljedeći tjedan?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider