Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Dao savjet djeci

Omiš priredio doček za Ivana Perišića: Otkrio kada će se vratiti u Hajduk

Omiš je priredio doček za hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića.

Na omiškom gradskome nogometnom stadionu Anđelko Marušić Ferata točno u 16 sati započeo je program dočeka hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića, koji je nakon ruskog srebra 2018. s Vatrenima osvojio i broncu u Katru.

"Omiški gusar" Perišić na stadion je stigao u pratnji svoje djece Leonarda i Manuele petnaestak minuta kasnije. Brojni su ga mještani dočekali uz pjesmu i bengalke okićeni šalovima i kapama na hrvatske kvadratiće te uz brojne zastave.

On im se ispričao na malom kašnjenju, no prije proslave je, kako je rekao, trebao ići u zračnu luku po suprugu i troje djece, koji su stigli iz Londona. Naime, prije osam mjeseci supruga i on dobili su malenog Luku, kojem je Ivan posvetio osvojenu brončanu medalju.

Joško Gvardiol VIDEO Gvardiolu priredili doček u mjestu u kojem je provodio djetinjstvo: "Nešto što ne mogu opisati" divider

Među stotinama Omišana koji su došli pozdraviti svojeg Vatrenog bila su i brojna djeca iz nogometne škole NK Omiš. Perišić je, odgovarajući na pitanja voditeljice programa, rekao da mu je najupečatljiviji dio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru kada ga je nakon utakmice s Brazilom sin upitao gdje je Neymar, a nakon što mu je on pokazao, Leondardo je otrčao na teren javiti mu se. Uplakani Neymar dječaka je pozdravio i zagrlio, a to su zabilježile sve svjetske kamere.

Djeci iz nogometne škole Perišić je opisao kako je sa šest godina počeo trenirati u NK Omišu, nakon čega je prešao u Hajduk. Rekao je da je to veliko odricanje s puno treninga, no to mu se na kraju, kako je rekao, isplatilo. Djeci je poručio da svaki dan treniraju i kada im bude teško, "da tek onda upru".

Imanol Machuca (lijevo) Argentinski mediji: Hajduk poslao službenu ponudu za mladog ofenzivca? divider

"Nemojte odustati i slijedite svoje snove", poručio im je.

Upitan kada će doći u HNK Hajduk, Perišić je odgovorio da je odavno sam sebi obećao da će se vratiti u taj klub u kojem je proveo sedam godina.

"To će biti uskoro. Ne znam točno kada. Moram odraditi minimalno jednu sezonu s našim Bilima tako da... Još pogotovo ako osvojimo na kraju, tako da izgori Omiš, Split i cijela Dalmacija", rekao je Perišić, koji je druženje završio dijeleći autograme i fotografirajući se sa svojim obožavateljima.

Osim Perišiću, doček je priređen i Domagoju Vidi u Donjem Miholjcu i Jošku Gvardiolu u Novigradu kraj Zadra, u kojem je provodio djetinjstvo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider