Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Velika pobjeda

Ludo slavlje Hrvata u Dohi: Evo što se događalo u loži i kako su reagirali slavni Brazilci

Hrvatska je pobijedila Brazil za plasman u polufinale Svjetskog prvenstva.

Slavlje u Dohi - 1 (Foto: GOL.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Brazil i osigurala plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Katru.

"Boban je slavio, Beckham je čestitao, a slavni Brazilci su nestali", kazao nam je predsjednik Marijan Kustić.

I do nas u Katru stigle su vijesti o ludom slavlju širom Hrvatske. Povijesnu pobjedu protiv Brazila slave i Hrvati u Dohi, čuje se hrvatska pjesma na raznim punktovima, najviše u podzemnoj željeznici.

Navratili smo do hotela u kojem su smješteni igrači i delegacija HNS-a. Vatreni su bili u sobama i odmarali se, čujemo da nema neke velike euforije, već se spremaju za polufinale.

Zlatko Dalić VIDEO Dalić: "Imali smo jedan sastanak samo o njihovu valjanju, očitali smo im lekciju za cijeli život" divider

Proslava je bila decentna i umjerena, a onda na počinak. Samo takvim pristupom može se daleko, a cilj je zlato, tu nema nikakve tajne. U foajeu smo vidjeli tek Mislava Oršića, koji se nakratko spustio i fotografirao s navijačima.

U baru na plaži iza hotela bilo je veselo, gledala se utakmica Argentine i Nizozemske.

"Radije bih Argentinu u polufinalu, to će biti još jedan veliki izazov za Vatrene. Neviđena su klapa, veliki profesionalci. Pobjeda nad Brazilom najveća je u povijesti hrvatskog nogometa, a oni već misle na polufinale. To je taj pobjednički karakter koji ih krasi. Ginu jedan za drugog", razdragano nam je pričao predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Hrvatska slavi pobjedu protiv Brazila Mediji iz susjedstva: "Nije čudo, nego realnost! Da se ne lažemo - Hrvatska je nogometna velesila!" divider

U njegovu mandatu hrvatske selekcije briljiraju na svim frontama.

"Svi se čude našim uspjesima. Ne mogu shvatiti kako je moguće da zemlja od četiri milijuna stanovnika ima takve uspjehe. Imamo uspjeha na svim razinama, i mlade selekcije i seniori kao šlag na tortu", kaže Kustić i prepričava što se događalo u VIP loži.

"Kad smo izjednačili, Brazilci su nestali, potonuli u stolce, a prije toga ponašali su se prilično bahato. Kad smo pobijedili, Beckham je odmah ustao i korektno čestitao. Ronaldo, Cafu i Carlos nestali su bestraga", kaže Kustić i dodaje:

"Boban je bio presretan, kazao mi je: 'Pišete povijest, radite nevjerojatne stvari.'"

gol expired VIDEO Srpski komentator urlao od sreće na Neymarov gol, a onda je zabio Petković: Ovo morate čuti divider

Kustić i Dalić imaju ritual nakon svake utakmice.

"Sutra ćemo nastaviti. Nakon svake utakmice svako jutro provozimo se jetom, tu oko plaže. Nema predaje, idemo do kraja", kaže presretni predsjednik HNS-a i otkriva što je Dalić rekao igračima prije utakmice.

"Održao je kratak motivacijski govor. Samo je rekao: 'Imate šansu ispisati povijest. Ovu utakmicu igrate sad i tko zna kad. Izađite i uživajte.' Vidjeli ste kako su reagirali."

Scene ludog slavlja prepričavale su se i u Dohi.

"Neka Hrvatska slavi, neka slave naši ljudi. To je najvažnije, zbog toga su ove pobjede najvažnije", zaključio je Kustić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider