Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Dramatična pobjeda

Lovren podijelio urnebesan detalj s raspucavanja penala, Brozović sve oduševio izjavom

Marcelo Brozović zabio je drugi jedanaesterac za Hrvatsku protiv Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dramatičnom pobjedom protiv Japana nakon raspucavanja jedanaesteraca Hrvatska je izborila plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv Brazila.

Junak pobjede bio je sjajni Dominik Livaković, koji je upisao tri velike obrane i tako rasteretio naše nogometaše dodatnog stresa prilikom pucanja s bijele točke.

Za pobjedu je zabio Mario Pašalić, a jedan hrvatski nogometaš bio je i više nego uvjeren u pobjedu.

gol expired Društvene mreže našalile se s pobjedom Hrvatske protiv Japana divider

Nakon utakmice Dejan Lovren u svojoj je priči na Instagramu podijelio zanimljiv detalj s raspucavanja jedanaesteraca. Tek što je Pašalić išao prema lopti, Marcelo Brozović slavodobitno je poručio: "Evo palačinki" i pogodio!

Hrvatska je osigurala plasman u četvrtfinale, a nevjerojatno je s kojom lakoćom Brozović igra ključne utakmice. Imponira na koji je način izveo jedanaesterac, poslao je loptu po sredini vrata i još jednom svima pokazao koliko je samouvjeren i hladan u ovakvim trenucima.

Brazilci plešu nakon golova Legenda napala Brazilce zbog nepoštovanja protivnika: Samo je jedan način da Hrvati to spriječe divider

Za kraj vrijedi dodati da je Brozović protiv Japana pretrčao, pazite sad, nevjerojatnih 16,7 kilometara i tako srušio rekord na svjetskom nogometnom prvenstvu.

Znate čiji je rekord srušio, svoj...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider