Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Ranije napustio teren

Loše vijesti za izbornika Dalića: Iskusni Vatreni zbog ozljede otpada za Svjetsko prvenstvo?

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida ozlijedio se na utakmici svog AEK-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije objavio je prošireni popis od 34 igrača za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Katru.

Konačan popis objavit će 9. studenog, otpast će ukupno osam imena, a večeras je stigla informacija kako se iskusni branič Domagoj Vida ozlijedio na utakmici svog AEK-a.

Vida je napustio teren u 89. minuti dvoboja između AEK-a i PAOK-a, a prve su pretrage pokazale da je zaradio kontuziju aduktora lijeve noge. Predviđa mu se oporavak od deset do 15 dana, što pak znači da bi mogao biti upitan njegov nastup na skorom prvenstvu u Katru.

gol expired Dalić već ima 25 Vatrenih za Svjetsko prvenstvo: Traži se još jedan putnik, evo tko bi to mogao biti divider

Vatreni će se okupiti 13. ili 14. studenog u Zagrebu, a dva dana kasnije odigrat će posljednju, ali i jedinu provjeru pred Svjetsko prvenstvo protiv Saudijske Arabije koju ćete moći pratiti u prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

No već 9. studenog saznat ćemo konačan popis putnika za Katar. Hoće li na njemu biti Vida, tek ćemo saznati, ali posve je sigurno kako se radi o još jednom teškom udarcu za našeg izbornika.

Jučer je ostao bez Lovre Kalinića, kapetana Hajduka koji se teško ozlijedio na utakmici protiv Lokomotive.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider