Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
NEVJEROJATNI GENI

Teško ćete pronaći više čistog nogometa nego na fotografiji Messija i jednog 13-godišnjeg dječaka

Benjamin Aguero za djeda i kuma ima dva možda i najveća nogometaša u povijesti, a jasno je i tko mu je otac.

Lionel Messi (Foto: Afp)

Iako nikad nisu bili klupski suigrači, Lionel Messi i Sergio Aguero zbližili su se igrajući za reprezentaciju te su postali jako bliski prijatelji.

Aguero je čak bio uz reprezentaciju u Katru, iako je prošle godine zbog zdravstvenih razloga morao prekinuti karijeru te je čak na kraju dobio i medalju.

Messijevo kumče, Maradonin unuk

No nije on bio jedini Aguero na travnjaku nakon završetka utakmice Argentine i Francuske. Tamo se nalazio i 13-godišnji Benjamin Aguero.

Iako ga ne možemo često vidjeti u javnosti, riječ je o dječaku nakon čijeg su se rođenja već počele raditi oklade kakva će mu biti nogometna karijera.

Uz gene kakve posjeduje to zapravo ne bi nikoga trebalo čuditi. Naime, radi se o djetetu iz braka Sergija Aguera i Gianinne Maradone, kćeri nikoga drugog nego velikoga Diega Maradona.

Iz romanse Sergija i Gianinne, koji su bili zajedno još dok su oboje bili u ranim dvadesetim godinama života, rodio se spomenuti Benjamin, dijete s vjerojatno najnogometnijim genima u povijesti.

Fotografija koja pršti od talenta

Da bi se cijela priča zaokružila, Benjamin je kao kuma dobio ni više ni manje nego Lionela Messija, čisto ako mu nešto bude nedostajalo, a da već nije dobio od oca ili majke, odnosno djeda.

Messi i Benjamin tako nisu propustili priliku da se nakon osvajanja titule svjetskog prvaka zajedno uslikaju. Uostalom, upravo je Benjamin, preko gore spomenutih veza, najveća poveznica titula osvojenih 1986. i 2022. godine.

Fotografiju, koju ćemo bez puno razmišljanja nazvati najnogometnijom koju smo vidjeli u dugo vremena, možete pogledati OVDJE

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider