Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Nije oduševljen

Legendarni trener ispravljao novinare: "Brazil? To je momčad koja samo igra na kontre"

Louis Van Gaal nije oduševljen igrom Brazila na Svjetskom prvenstvu.

Brazil (Foto: Afp)

Nakon dramatične pobjede protiv Japana, pred nogometašima Hrvatske utakmica je protiv Brazila u sklopu četvrtfinala Svjetskog prvenstva.

Brazilci su uvjerljivo svladali Južnu Koreju s visokih 4:1, a već nakon prvog poluvremena bilo je jasno da neće biti iznenađenja i da će Vatreni polufinale tražiti preko jednog od favorita za osvajanje svjetske krune.

Borna Barišić VIDEO Sto upitnika iznad glave, Barišića zbunilo pitanje slovenskog novinara: "Ništa vas nisam razumio" divider

Na račun igre brazilske nogometne reprezentacije palo je dosta pohvala, ali nisu baš svi oduševljeni njihovom igrom. Louis Van Gaal, izbornik nizozemske nogometne reprezentacije, nije se složio s novinarima da je Brazil bio sjajan:

"Gledao sam ih, to je momčad koja samo igra na kontre. Čitam u nizozemskim medijima da je to bila blještava partija, ali to je momčad koja igra na kontre. Samo je Južna Koreja napadala", prenosi Voetbalzone riječi nizozemskog izbornika.

gol expired Moguća postava Hrvatske za Brazil: Vatreni trebaju hitrinu, evo koje poteze Dalić može povući divider

Nizozemci u polufinalu Svjetskog prvenstva idu na pobjednika dvoboja Hrvatska - Brazil, ali prije toga će se susresti s Argentinom, koju predvodi Lionel Messi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider