Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Nevjerojatna slučajnost

VIDEO Je li Kane urekao sam sebe ovom reklamom? "Tako sam osvojio Svjetsko prvenstvo"

Harry Kane promašio je kazneni udarac na utakmici Engleske i Francuske na Svjetskom prvenstvu.

Harry Kane (Foto: Afp)

Englezi ponovno idu kući. U četvrtfinalu Svjetskog prvenstva nisu uspjeli srušiti Francusku, izgubili su rezultatom 2:1, a imali su sve u svojim rukama.

U 84. minuti dvoboja dobili su kazneni udarac nakon katastrofalne pogreške Hernandeza, a velike zadaće prihvatio se engleski golgeter Harry Kane i postao meta sprdnje na društvenim mrežama.

Kada su svi pomislili da će utakmica otići u produžetke, Kane je poslao loptu nebu pod oblake. Zbog toga su mu engleski tabloidi nadjenuli nadimak Harry Pain, a čini se da je napadač Tottenhama urekao sam sebe.

Bora Milutinović Slavni srpski trener posjetio kamp Vatrenih u Dohi i izazvao ludnicu: "Za Hrvatsku je ovo normalno" divider

Prije nekog vremena, u svrhu snimanja humorističnog skeča za BBC, Kane je iskušao svoj udarac s bijele točke,  ali njegovim udarcem nije bio zadovoljan engleski ragbijaš Johnny Wilkinson, koji mu je pokazao kako se to radi.

Wilkinson je namjesto loptu i poslao je visoko preko vrata. Prigovorio mu je Kane da to nije bilo dobro, ali Wilkinson je imao spreman odgovor:

"Ali tako sam osvojio svjetsko prvenstvo."

Engleski napadač samo je kimnuo glavom i ponovio njegov udarac. Poslao je loptu visoko preko vrata i sve podsjetio na promašeni jedanaesterac protiv Francuske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider