Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SVI NA TRG!

Doček u nedjelju na Trgu bana Jelačića: HNS objavio kad slijeću Vatreni!

Zagreb i HNS organiziraju doček Vatrenih nakon Svjetskog prvenstva u Katru.

Nogometaši Hrvatske neće drugi put u nizu igrati u finalu svjetskog prvenstva. Vatreni su poraženi u polufinalu protiv Argentine, no već je u subotu nova velika utakmica.

Hrvatska igra od 16 sati protiv poraženog iz dvoboja Francuske i Maroka za broncu, što bi bio novi veliki uspjeh naše reprezentacije.

No i bez obzira na ishod te utakmice, Hrvatska će dočekati svoje heroje, koji su drugi put uzastopno ušli u polufinale svjetskog prvenstva.

Doček je predviđen za nedjelju poslijepodne na Trgu bana Jelačića, potvrdila je glasnogovornica Gradske uprave Dinka Živalj.

HNS je pak objavio kako Vatreni slijeću u zagrebačku zračnu luku u 17:10!

Ne bi se trebale ponoviti kaotične scene od prije četiri godine

Prije četiri godine gledali smo kaotične scene na cijeloj ruti od zračne luke do Trga bana Jelačića. Sada su okolnosti ipak nešto drugačije i to se ne bi trebalo ponoviti, to jest igrači bi trebali puno brže stići u centar grada.

Tada se na cijeloj ruti okupilo oko pola milijuna ljudi, a koliko će biti ovaj put, teško je procijeniti.

Treba reći kako je tada bilo ljeto, a sada su niske temperature, što će također utjecati na broj ljudi koji će doći pozdraviti Vatrene, bilo da se radi o Zagrepčanima ili ljudima koji će u nedjelju stići u hrvatsku metropolu radi dočeka.

No Hrvati vole dočeke i uspjehe svojih sportaša, a ovo je jedan od najvećih u povijesti, pa se ne bismo začudili novom predivnom ludilu na zagrebačkim ulicama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider