Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
U dječačkoj dobi

Hrvatski četvrtoligaš puca od ponosa uoči Svjetskog prvenstva: Pogledajte kako su izgledala dvojica Vatrenih

Marko Livaja i Mario Pašalić prve nogometne korake napravili su u GOŠK-u iz Kaštel Gomilice.

Mario Pašalić i Marko Livaja (Foto: Instagram)

Uoči prvog nastupa Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru nogometni klub GOŠK iz Kaštel Gomilice objavio je prigodan tekst i fotografije na svojem Instagramu.

Tiče se dvojice aktualnih hrvatskih reprezentativaca koji su prve nogometne korake napravili upravo u Kaštel Gomilici - Marka Livaje i Marija Pašalića.

"S ponosom ističemo što su među reprezentativcima za jučer započeto svjetsko prvenstvo dva igrača koja su svoje prve nogometne korake napravili u našem klubu, Mario Pašalić i Marko Livaja. Ovim putem njima i cijeloj reprezentaciji želimo svu sreću i što bolji plasman na Svjetskom prvenstvu. Glavni cilj u radu kluba je upravo uspješnost naše škole nogometa, i da u budućnosti hrvatskom nogometu damo što više vrhunskih igrača i reprezentativaca", poručili su Kaštelani, koji su objavili i fotografije prvih registracija Pašalića i Livaje.

Inače je GOŠK, čiji se seniori natječu u četvrtom rangu hrvatskog nogometa, poznat kao klub koji odlično radi s djecom. U Kaštel Gomilici svoju je karijeru započeo i Antonio Milić, danas 28-godišnji stoper poljskog Lecha, koji je pod vodstvom Zlatka Dalića ujesen 2018. upisao prvi od svoja tri nastupa za Vatrene. 

Također, ovdje je krenuo i Lokomotivin desni bek Branimir Cipetić, koji je povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine.

U zaključku, istaknut ćemo ponosno i da je nekoliko godina u GOŠK-u trenirao i potpisnik ovih redova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider